Preloader

Пријавите кршење закона

Почетна|Пријавите кршење закона

Организација која проводи Пројекат за израду ЕСАП-а БиХ 2030+, Штокхолмски институт за околиш/животну средину, одлучна је да сузбије и заустави сваку врсту недоличног понашања до којег би могло доћи унутар организације. Недолично понашање укључује корупцију, мито, кривична ђела у банкарском пословању или са финансијским елементом, тешка кривична ђела против околиша/животне средине, тешке случајеве дискриминације у погледу сигурности на радном мјесту, сексуално узнемиравање, сукобе интереса и друге врсте неетичког понашања.

Енергично подстичемо све особе које на неки начин раде са нама, као што су запосленици, извођачи радова, партнери и други актери, да без одлагања пријаве свако евентуално недолично понашање до којег дође. Важно нам је да примимо информације у најкраћем могућем року како бисмо могли одмах ђеловати.

Да бисте пријавили недолично понашање можете слиједити Proceduru SEI-a za prijavu nedoličnog ponašanja. Ова процедура вам гарантује анонимност током цијелог поступка.

Друга могућност је да то урадите у складу са Procedurom Sida-e za prijavu slučajeva prevare i korupcije. Сида не може гарантовати анонимност, али свој идентитет можете заштити кориштењем е-маил адресе која не може бити повезана са особом која шаље пријаву и уклањањем потписа који се налази на вашем налогу за електронску пошту.

Newsletter

Пријавите се својом е-маил адресом

Подршка Босни и Херцеговини у припреми Стратегије заштите околиша/животне средине.

За више информација о пројекту пишите на:

Copyright BiH ESAP 2030+ – 2020