Preloader

е-консултације

Почетна|е-консултације

Пријавите се сад, учествујте касније! 

Поштовани корисници, обавјештавамо вас да ће функција за е-консултације бити на располагању почетком 2022. године. Међутим, можете да се пријавите одмах, а тим пројекта ЕСАП БиХ 2030+ ће вам достављати нове информације путем е-поште.

Ако желите да се укључите одмах и ставите на располагање ваше знање и искуство, контактирајте нас на инфо@есап.ба.

О процесу е-консултација за израду ЕСАП-а

Циљ је да процес израде стратегије и акционог плана животне средине за Босну и Херцеговину буде транспарентан и охрабри ангажман пружањем могућности свим заинтересованим странама да достављају приједлоге и препоруке. Е-консултације за израду ЕСАП-а намијењене су за све заинтересоване стране, укључујући грађане БиХ, које желе да доставе своја мишљења и коментаре о нацрту документа ЕСАП. Процес е-консултација ће бити отворен у фази спровођења Стратешке процјене утицаја на животну средину (СПУЖС) за ЕСАП. Више информације о СПУЖС потражите на овом link. Приликом спровођења СПУЖС, ЕСАП ће бити у форми нацрта и биће стављен на јавни увид. Такође треба да се нагласи да је у процес израде нацрта документа укључен већи број заинтересованих страна из свих сегмената друштва.

За пријаву и кориштење платформе за е-консултације, кликните на функцију Contribute испод, на било којем нивоу активности пројекта, пријавите се и укључите у пројекат за израду ЕСАП-а.

Хвала вам!

 

Босна и Херцеговина ЕСАП

Допринеси

Федерација Босне и Херцеговине ЕСАП

Допринеси

Република Српска ЕСАП

Допринеси

Брчко дистрикт БИХ ЕСАП

Допринеси

Newsletter

Пријавите се својом е-маил адресом

Подршка Босни и Херцеговини у припреми Стратегије заштите околиша/животне средине.

За више информација о пројекту пишите на:

Copyright BiH ESAP 2030+ – 2020