Preloader

е-консултације

Почетна|е-консултације

О е-консултацијама

Поштовани/-а корисниче/-ице,

Циљ је да процес припреме ЕSAP-а БиХ буде транспарентан и садржајан, како би се свим заинтересованим странама пружила прилика да доставе своје приједлоге за унапређење процеса.

Како бисте дали свој допринос, молимо да пратите информације наведене испод путем којих ће се приказати информације везане за БиХ ЕSAP документе за сва четири нивоа власти у Босни и Херцеговини.

Хвала Вам!

БиХ ЕSAP 2030+ тим

Босна и Херцеговина ЕSAP

Информацијe ће ускоро бити објављенe.

Федерација Босне и Херцеговине ЕSAP

Федерално министарство околиша и туризма те Федерално министарство пољопривреде, водопривреде и шумарства објавили су јавни позив свим заинтересираним странама како би дали своје доприносе и сугестије на документ Федерална стратегија заштите околиша 2022. – 2032. те СПУО документ.

Све информације можете пронаћи на линку wеб-страница Федералног министарства околиша и туризма те Федералног министарства пољопривреде, водопривреде и шумарства, гдје су дате све даљње инструкције.

Хвала на Вашем доприносу!

Република Српска ЕSAP

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске је дало на јавни увид свим заинтересованим учесницима да коментирају и дају своје мишљење на документе Стратегија заштите животне средине Републике Српске 2023. – 2032 те СПУЖС.

Све информације о томе како можете судјеловати можете пронаћи на веб-страници Министарства.

Хвала на Вашем доприносу. 

Брчко Дистрикт БиX  ESAP

Одјељење за просторно планирање и имовинско правне послове Брчко дистрикта БиХ је дало на јавни увид свим заинтересованим учесницима да коментирају и дају своје мишљење на документ Стратегија заштите животне средине Брчко дистрикта 2023. – 2032.

Све информације о томе како можете учествовати можете пронаћи на wеб-страници Одјељења.

Хвала на Вашем доприносу.

Newsletter

Пријавите се својом е-маил адресом

Подршка Босни и Херцеговини у припреми Стратегије заштите околиша/животне средине.

За више информација о пројекту пишите на:

Copyright BiH ESAP 2030+ – 2020