Preloader

e-konsultacije

Početna|e-konsultacije

O e-konsultacijama

Poštovani/-a korisniče/-ice,

Cilj je da proces pripreme ESAP-a BiH bude transparentan i sadržajan, kako bi se svim zainteresovanim stranama pružila prilika da dostave svoje prijedloge za unapređenje procesa.

Kako biste dali svoj doprinos, molimo da pratite instrukcije navedene ispod putem kojih će se prikazati informacije vezane za BiH ESAP dokumente za sva četiri nivoa vlasti u Bosni i Hercegovini.

Hvala Vam!

BiH ESAP 2030+ tim

Bosna i Hercegovina ESAP

Informacije će biti objavljene uskoro.

Federacija Bosne i Hercegovine ESAP

Federalno ministarstvo okoliša i turizma te Federalno ministarstvo poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva objavili su javni poziv svim zainteresiranim stranama kako bi dali svoje doprinose i sugestije na dokument Federalna strategija zaštite okoliša 2022. – 2032. te SPUO dokument.

Sve informacije možete pronaći na linku web-stranica Federalnog ministarstva okoliša i turizma te Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva, gdje su date sve daljnje instrukcije.

Hvala na Vašem doprinosu!

Republika Srpska ESAP

Ministarstvo za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske je stavilo na javni uvid svim zainteresovanim učesnicima da komentiraju i daju svoje mišljenje na dokumentе Strategija zaštite životne sredine Republike Srpske 2023. – 2032 i SPUŽS.

Sve informacije o tome kako možete sudjelovati možete pronaći na web-stranici Ministarstva.

Hvala na Vašem doprinosu.  

Brčko Distrikt BiH ESAP

Odjeljenje za prostorno planiranje i imovinsko pravne poslove Brčko distrikta BiH je dalo na javni uvid svim zainteresovanim učesnicima da komentiraju i daju svoje mišljenje na dokumente Strategija zaštite životne sredine Brčko distrikta 2023. – 2032 i SPUO.

Sve informacije o tome kako možete učestvovati možete pronaći na web-stranici Odjeljenja.

Hvala na Vašem doprinosu.

Newsletter

Prijavite se svojom e-mail adresom

Podrška Bosni i Hercegovini u pripremi Strategije zaštite okoliša/životne sredine.

Za više informacija o projektu pišite na:

Copyright BiH ESAP 2030+ – 2020